Explora Journeys
2

Explora Journeys

Velkommen til Explora Journeys! Et helt nytt luksusrederi som sjøsatte sitt første skip sommeren 2023. Rederiet retter seg mot en aktiv, bereist og kresen målgruppe.

Luksusrederi
All inclusive
Boutiqueskip
Nytt rederi

Vi har gleden av å introdusere Explora Journeys – et helt nytt rederi som tar sikte på å redefinere luksuscruise! Rederiet passer for deg som søker kvalitet, komfort, spennende seilingsruter og elegante omgivelser.

Rederiets første skip, Explora I, ble sjøsatt sommeren 2023 og tar ca. 900 gjester. Hele fem nye skip er planlagt sjøsatt de neste årene. Om bord er alt inkludert, med unntak av utflukter og personlige utgifter som spabehandling, kasino, shopping, etc. Allerede ved ombordstigning vil du føle at du er kommet til et luksuriøst og delikat boutiquehotell. Om bord er det seks restauranter hvorav tre er med «open seating», og de øvrige tre regnes som spesialrestauranter med bordreservasjon. Explora II er et mer eller mindre identisk skip og har sin debut sommeren 2024.

Kontakt oss på 67 20 80 00 eller cruisecollection@berg-hansen.no for mer informasjon om produktet, eller se våre nettsider om Explora Journeys her.

Skip

Ditt søk resulterte i