Verdenscruise

En unik sjøreise over store havområder og gjennom flere kontinenter. Et verdenscruise er for mange den ultimate reisen rundt hele eller deler av kloden.

En 100 år gammel reise som øker i popularitet

Cunard var tidenes første rederi til å legge ut på det vi i dag betegner som et verdenscruise. RMS Laconias 130 dager lange reise startet i New York i november 1922, og siden den gang har det skjedd mye både med seilingsrutene og skipene, men det iboende ønsket om å se "hele verden" på én og samme reise, er vedvarende og faktisk økende i popularitet. For mange cruisere er dette den ultimate reisen på de syv hav, og å gjennomføre et verdenscruise ligger dermed høyt på manges "bucket list".

Rederiene skiller gjerne på verdenscruise og jordomseilinger, selv om begge deler er verdensomspennende reiser som varer omtrent like lenge. Der verdenscruise gjerne går fra øst til vest eller motsatt rute, tar en jordomseiling deg bokstavelig talt kloden rundt. Verdenscruisene startet normalt i januar og har en varighet på ca. 3-6 måneder, men det finnes også mange kortere delseilinger å velge mellom.

Når rederienes verdenscruise lanseres, gjerne halvannet-to år i forkant av avreisen, blir mange av seilingene utsolgt umiddelbart! Det lønner seg med andre ord å være rask på avtrekkeren når du først bestemmer deg for å bestille en reise som dette. Prikken over i-en er at du kun trenger å pakke ut av kofferten én gang!

Rederier som tilbyr verdenscruise:

Verdenscruise 2025 – den ultimate drømmereisen!

Ditt søk resulterte i