4

Cunard

Cunard har siden 1840 satt standarden for cruise på de syv hav. Om bord rederiets ikoniske skip vil man føle en klassisk og historisk atmosfære – slik cruise er ment å være, mener mange.

Premiumrederi
Voksne gjester
Transatlantisk
Verdenscruise
Britiske tradisjoner

Cunard er først og fremst kjent for sine transatlantiske kryssinger mellom Southampton og New York, og for sine svært populære verdenscruise hvor samtlige skip mer eller mindre seiler kloden rundt i løpet av 3-4 måneder.

Om bord på Cunards ikoniske skip er historien, kulturen og tradisjonene tilpasset og finslipt gjennom mer enn 180 år. Skipene er moderne, men rederiet holder likevel fast på sine britiske aner, med f.eks. ballroom dancing, storband, fish & chips på puben og afternoon tea. Det enorme dagsprogrammet vil sørge for at et ethvert behov oppfylles, enten det er smykkedesign, whiskeysmaking eller fektekurs som står øverst på ønskelisten. Vi har vært med Queen Mary 2 på transatlantisk cruise til New York, og vi forteller deg gladelig alt som er verdt å vite om skipet, seilingsruten og livet om bord. Kontakt oss på 67 20 80 00 eller cruisecollection@berg-hansen.no. Les mer om Cunard her.

Skip

Ditt søk resulterte i